Til forsiden
 
 
03-09-2014 04:04:00
 
 
 
 
Menuforslag


Forretter

Hummerbisque med friskkogt hummer

Halv hummer naturel med mayonnaise og citron

Hummersalat af friskkogte hummere med toast

Foie Gras terrine med syltede valnødder

Røget bornholmer laks med flødestuvet spinat

Rørt varmrøget laks og tatar af torsk med pesto og salat

Dampet laks ’Bellevue’ med rejer og asparges

Hvide asparges med friskpillede fjordrejer og sauce beurre fondu


Hovedretter

Kalvefilet med friske grøntsager, sauterede aspargeskartofler og kantarelsauce

Sprængt landand med fine grøntsager og flødeperberrodsauce

Helstegt oksehøjrebsfilet med ovnbagte løg, pommes maxime

samt bordelaise og bearnaise

Lammeryg med aspargeskartofler, friske grøntsager vendt i timian hertil lammesky og mintgelé

Helstegt dyreryg med tranebær, druer, sauterede kantareller, waldorfsalat samt vildtsauce


Desserter

Kold rabarbersuppe med vaniljeis og mynte

Chokoladekage med is og årstidens bær

Lun rabarbertærte med vaniljeis

Marineret ananas med vaniljeis

Tre slags hjemmelavet is

Chokoladekage the-creme med appelsinsauce

Salat af frisk frugt med råcreme tilsmagt Grand marnier

Creme brulée


Ovenstående er forslag som kan sammensættes efter ønske

(Varierer i forhold til sæson)