Til forsiden
 
 
24-04-2014 22:24:13
 
 
 
 
Det store kolde bord

Marineret sild med kapers og løg

Orangemarineret sild med appelsin, allehånde og rødbede

Hjemmelavet karrysild med løg, æbler og æg

Lune stegte sild i lage

Smørstegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade og citron

Røget ål med lun røræg

Hønsesalat af Bornholmerhane med bacon og karse

Hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon og søde græskar

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat

Nystegte lammefrikadeller med flødestuvet spinat

Helsteget oksefilet med hjemmelavet kartoffelsalat

Ostebord med radiser, druer og kiks

Frugtsalat af friske frugter med råcreme


Hertil serveres rigeligt af godt mørkt og hvidt brød

KR. 550,00

Minimum 10 pers.